Byggbolaget i Göteborg att räkna med

Om oss

Vi är en lokal byggfirma baserade i Hisingen med ett kontor vid Bäckebol. Vårt företag består av kompetenta och erfarna hantverkare som hjälper privatpersoner och företag i hela Göteborgsområdet med omnejd. Våra arbetsledare har varit i branschen länge och kan därav leda ett team på tio kompetenta hantverkare inom samtliga yrkesgrupper som är redo för alla utmaningar.

Tjänster

             1. Badrumsrenoveringar
             2. Bygga Altan- & uterum
             3. Garagebyggnationer
             4. Golvrenoveringar
             5. Fönsterrenoveringar
             6. Rivning & Håltagning
             7. Hus- & villarenoveringar
             8. Hyresgästanpassningar
             9. Lägenhetsrenoveringar
             10. Kontor- & Lokalrenoveringar
             11. Köksrenoveringar
             12. Renovera balkong
             13. Gårdsrenovering

Erfarna Byggare i Göteborg

Vi sätter värde på vår erfarenhet inom branschen. Vi lämnar aldrig ett arbete utan att kunden känner sig nöjd. Ni kan räkna med att vi är noggranna, effektiva och professionella. Oavsett om det rör sig om en om- eller tillbyggnad av ett kontor, totalentreprenad har vi på Sonska de resurser som krävs för att utföra arbetet på bästa sätt.

Samarbetspartner

I byggbranschen är det viktigt att ha tillgång till pålitliga underentreprenör och samarbetspartners som man har förtroende för. Sonska har lång erfarenhet av stora byggprojekt där vi alltid är tydliga med att kommunicera,  förväntningar, önskemål och slutresultat.

Brett Tjänsteutbud

Vi på Sonska har ett brett tjänsteutbud som täcker alla era behov. Då vi är en totalentreprenad kan vi skötta alla slags projekt. Ända från mindre lägenhetsrenoveringar till större husbyggnationer. Vill du veta mer?

Nyttja ROT-Avdraget

Visste du att som privatperson kan du använda det så kallade ROT-avdraget  byggtjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Det är en skattereduktion som drar ned kostnaderna för hela arbetet. Vill du veta mer så läs gärna mer på Skatteverkets Hemsida.

Offert? Kontakta en bra byggnadsfirma!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *