Rivning och håltagning i Hisingen, Tuve, Haga & Partille

Det finns många fördelar med att välja en noggrann och pålitlig byggfirma nästa gång det är dags för renovering i din privata bostad eller i din fastighet. Med en seriös byggfirma kan du vara säker på att arbetet blir korrekt utfört och att du får ett resultat som höjer värdet på din bostad. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi med fokus på lättrivning, tungrivning och håltagning.

Känn dig trygg med vår kundgaranti

Vi känner oss säkra på att du kommer att få ett resultat som du blir nöjd med, men för att du ska känna dig extra trygg har du även en 100 % nöjd kundgaranti att luta dig mot. Med vår garanti kan du känna dig säker på att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med resultatet. Skulle det vara något som du anmärker på är det bara att du nämner det för oss på plats.

Boka in din renovering idag

Är du i behov av lättrivning, tungrivning, husrivning eller inomhusrivning? Kanske är det håltagning, bilning av golv och betong eller sanering som du behöver? Med vår byggfirma i Göteborg behöver du aldrig oroa dig för att inte bli klar i tid. Med vår totalentreprenad garanterar vi inte bara duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper, utan du får också ett fast pris och en fast tidsplan.

Kontakta Byggfirma i Göteborg

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *